Sol, Jesus, godt lag og risgrøt

Det har blitt lite bilder i det siste, så skal få inn noen idag og heller skrive mindre. I går var en fin dag. Var avsted til Manly for å besøke sjømannskirken. Det var jeg og 7 andre norske som bor i Coogee. Har møtt dem før ved flere anledninger. Norske studenter har en tendens til å gå ut samme sted til samme tid viser det seg. Det likar vi!

sydney oktober 329
Camilla og Linda funderer på hva som blir skrevet på himmelen denne gang.

sydney oktober 332
Her holder flyet på å legge siste verk på JESUS. Skjønner ikke helt hvordan de klarer å skrive det. Hvordan ser de hva det står?? De var aktive i går da... Skrev hele tre setninger:
Jesus is life
Jesus is lord
Jesus = hope
Syns det var litt kult jeg :)

sydney oktober 337
En flott gjeng sitter ute i hagen ved kirka og koser seg med risgrøt! Det var en deilig formiddag, tror vi satt tre timer ute i hagen og snakket om alt fra Emil til unionen med Danmark...

Utpå kvelden var vi en tur på The Gaff i Oxford st. Masse folk out and about... Men det ble sent og jeg har selvfølgelig atter en gang klart å sove meg gjennom formiddagen når jeg hadde planer om å gå på møte med Hillsong. Det får bli til neste helg...
R

5 kommentarer

Ha en superfin søndag!

19.okt.2009 kl.01:05

Såg deili ut i været! Her he d au vært nydli høstver heile helga!

Bjynn bi kaldt å glatt, å jul ikkje minst ;) He faktisk bjynt såvidt på examenslesinga idag! Å he med meg boga på jobb t d bli stille, å eg e aleina her!;)

Sova godt! Å ha ein fin mandag!! ;)

GID bigsis!! <3

pappa

19.okt.2009 kl.06:42

Hei Renate. Så stilig med skrift på himmelen. det va heilt rått. I dag har vi og hatt en fin dag. Litt mer skyer, men fint og opphold. jeg ledet møte i Sarons dal i dag. det var skikkelig bra. Du må ha en flott uke. Kjempe glad i deg :)

Camilla

20.okt.2009 kl.00:17

Så koselig:) det var en deilig dag! gleder meg til å være med deg på nordic film festival i morgen:) og så blir det snart en dag på stranda nå, begynner å bli deilig vær nå;)

AussieRenate

20.okt.2009 kl.01:17

Hehe pappa, ja, det va ganske rått kan du jo si ;-)

Så koselig med hilsen fra deg her, Camilla! Vi har mye gøy å se fram til, bare å nyte hver dag! Særlig for meg som ikke skal bli så lenge som du...ser deg i morgen! klemmer

Skriv en ny kommentar

AussieRenate

AussieRenate

22, Kvinesdal

I Juli 2009 tok jeg mot til meg og dro til Australia for å ha sosionompraksisen min her. Bloggen er en god måte å holde familie, venner og andre interesserte oppdatert på hva jeg bedriver dagene mine med her.

Kategorier

Arkiv

hits