Og for en fest!

Ja det ble kjempeparty for Inger og Raymond i går kveld med strålende innsats av Anne Marit som "programleder" og Camilla på pianoet. Maten var fantastisk med de beste nudler og vårruller jeg noen gang har smakt i tillegg til all den andre spennende maten og gode kaker. Så var det så mange som ville vise hvor glad de var i bursdagsbarna at festen ikke var over før langt over midnatt! Sinnsykt mange gode innslag, men kveldens beste var nok desidert rap-innslaget til Leiv Gunnar og Åse Skiftun, en kulere prest må du lete lenge etter om han i det hele tatt finnes...

I dag har vi vært på resteparty på Øya, før vi kjørte opp til Breimoen for å grille ute i finværet med bestegjengen <3Se så gode de er! Så satt vi her i sola å spiste og koste oss da noe hvitt plutselig kom fra himmelen....
(Det MÅ jo tas bilde av ;))"Nå kjæme aska!"
Men det var ikke aske, det var hagl.
Asken kom forøvrig fra grillen.Imilie er forresten den skjønneste på jord <3

Solen kom tilbake så ble det mer grilling, crocket, volleyball og andre ballspill! For de som ville det. For min del ble det FHM i tillegg til 107 sider med Shoppoholiker.

Så nå er det bare å se fram til neste helg når Bjørn Hellfuck entrer scenen på Harvest! Det må jo bare bli helt INNFORJ****G  RÅTT!!!!

Good night!

2 kommentarer

solfridsvindland

18.apr.2010 kl.22:41

Kjekt å se at du har kost det i helgen, Renate!! Og vet du hva? ...Jeg fant den bloggen jeg skulle skrive på da du reiste til Australia, å har skrevet der idag :-) Som du skjønner, trenger jeg et besøk av deg og Silje!! ;-)

God klem, Mum

20.apr.2010 kl.23:03

KOooooooselig me bloggings igjen! Digg me bilder av BESTEgjengen :))

Skriv en ny kommentar

hits