Å for en do

I dag er bacheloroppgaven, forkortet bachen (Bæsjen) blitt 600 ord rikere! Det er jo helt fantastisk! Har skrevet om rammeplanen til sosionomutdanningen og må jo ærlig talt innrømme at jeg ikke husker å ha lært om SÅ mye?

Men apropo "bæsjen", så kommer dette av at jeg som nevnt i forrige innlegg skal på Bjørn Hellfuck konsert til helga. Jeg blir stadig overasket over hvor mange som fortsatt ikke vet hvem dette er!Ringer det fortsatt ingen bjeller? Han har faktisk vært en del i media pga masken og selvfølgelig pga tekstene. For å si litt om hva det går i så er altså tittelen på innlegget tittelen på en av sangene.
Ellers er disse ordene gjengangere i de fleste av sangene:
Øge, bøge, blod, barten pissen. tissen, fis, snabeln, æssen, skrau, baken, fisen, full, feit, krabbe, snabbe, mus, grafse, oter, hyse, og selvfølgelig innforj****g som går igjen i hver sang... (Edit: Mamma syntes ikke dette passet seg, noe jeg forsåvidt er enig i)

Akkurat min smak dette ja... neiiidååå!! Men det blir jo bare så dumt at det blir morsomt. Så er melodiene skikkelig fengende alle sammen! Og som Vidar irriterer seg over så hører jeg jo faktisk aldri på tekstene, men liker kun sanger pga melodien....

Men nå må jeg finne ut hva som skjer med datan for plutselig finner jeg verken Spotify, bilder, musikk eller noenting! ANGST! HELDIGVIS at jeg sendte bæsjen til Hotmailen da jeg var ferdig i dag!!

Én kommentar

Mamma

20.apr.2010 kl.10:16

Ungdommen, altså... ;-) Men Renate, mi he iallefall ein ting til felles, æg hører heller aldri etter på tekstene i sangene! (Selv om du antagelig he fått med deg litt av denne her fyren) Hehe... Det er liksom når æg blir fortalt kå de synger om, at jeg stopper å spille de...

Lykke til med avsluttningen av bæsjen, flinke du er!!

Skriv en ny kommentar

hits