Snabb

Hvorfor er det så mye lettere å få ned antall ord på bloggen i stedet for på bachen? Har fått ned tusen ord siden sist men har hatt fri hele uken og burde jo ha skrevet ferdig oppgaven til nå! Umulig... Er så sykt klar for fremføringa på mandag. Not.

Så jeg vet ikke om det er desperasjon etter å finne noe annet å bruke tiden på eller om det faktisk var drømmen min som ga meg innfallet å helbleke håret mitt i dag. Hvertfall så sendte jeg melding til Lillian i åttetiden om hun hadde ledig time i dag fordi jeg hadde hatt et drøm og derfor fikk lyst å bli bimboblond...
Det hadde hun!
Jeg har som nevnt engangfør frisørskrekk. Jeg hater å gå til nye frisører. Har ennå friskt i minne den lille turen til frisøren i Australia - verste jeg har vært med på!
Men nå er jeg hjemme og kan derfor gå til min kjære Lillian Kallevåg igjen! Hun jobber hos Leiknys i Flekkefjord og er helt suverent FLINK! Jeg er alltid fornøyd hos henne og er alltid fornøyd med pappa, Vidar og andre som har vært hos henne.Etter to år som fast kunde hos Lillian, har jeg gått fra nesten svart hår til blondt.. Gøy å prøve litt forskjellig!

HAHA, mamma har begynt å blogge! Sjekk den ut HER!
Hun skriver hun skal slutte å spise sjokolade (derfor jeg ler). Men MAMMA, nå står det faktisk på bloggen din og da burde du kanskje klare å holde det? Ikke fordi det synes at du elsker sjokolade (noe jeg ikke er veldig glad for å ha arvet btw!), for det synes ikke! Men fordi du sier du skal slutte, og når du sier du skal slutte så må du slutte!!? 
YOU GO GIRL!
Gleder meg til å lese om hvordan det går! Etter 3 uker skal det verste sjokoladesuget være over, så bare kjemp deg gjennom det og join klubben: AS (Anonyme Sjokoholikere)!

7 kommentarer

siljeshobbyrom.blogspot.com

21.apr.2010 kl.23:26

Syns du blei kjempefin på håret! :))))

Stilig "bildeserie" :D

Mange goe poeng her, hihi :)

Ser dg imårra <3

Gabrielle

22.apr.2010 kl.10:37

Fiiine bilda, du passe alt du <3

Glede meg t å sjå deg, e vell ikkje lenge t eg bli bimboblond eg au si eg herme alt du gjør, hehe

Klem <3

Katrine

22.apr.2010 kl.11:14

Hei!

Så fine du var på håret:) Så gøt at du he begynt å blogge igjen:)

Håper alt står bra te!

Storkos fra katrine

RenateSvindland

22.apr.2010 kl.17:03

Tusen takk snupper!

Klare ikje bli heilt enig om eg syns det passe ennå, men må sjå med litt tevennning ;)

Og Katrine, kos å høre fra deg også igjen! Håper dere snart kommer hjem så vi kan finne på noe, lenge siden sist! Klemmer tilbake!

Katrine

23.apr.2010 kl.08:39

Mi kjeme heim en tur i helga:)

Hvis dokke har tid, så kansje mi kunne funne på noe i mårra?

Kos

RenateSvindland

23.apr.2010 kl.10:14

Det hadde vært kjempekoselig! Hva med Hellfuck i kveld? Blir kanskje litt for bråkete for babyen i magen det hehe...

Vi ringes!
I Love your hair!!!! <3

Skriv en ny kommentar

hits