ruller type Vår

I dag skal jeg sove lenge tenkte jeg... Har trossalt bare 22 dager av studenttilværelsen igjen og den skal nytes til det fulle! Jeg sovnet vel i 2-halv 3-tiden...
Så våkner jeg kl. 09 av at tlf ringer. Men jeg rekker ikke ta den og hører på beskjeden som er lagt igjen på svareren i stedet: Hei, mi lurte i gronnen på om du sko vore på jobb i dag?

Jeg HATER å glemme eller å forsove meg til jobb.. Jeg ble jo spurt i Mars om jeg kunne jobbe 3. Mai. Lagret det på mobilen, men mobilen - God rest his soul, den druknet jo i påsken den... Sammen med alle telefonnumre og tydeligvis avtaler.
Etter et halvt minutt på jobb så var alt bra igjen.

Så var det min tur å lage middag i dag for gjengen minus Vidar og Stian. Bestemte meg for vårruller når jeg la meg i går kveld, så det ble det. Og de ble kjempegode! Vårruller, wokgrønnsaker og nudler. Har laget vårruller en gang før og da brukte jeg bønnespirer, kjøttdeig, gulrøtter og sopp. Denne gang hadde jeg mer standard med gulrøtter, kål, løk og kjøttdeig. Gleder meg allerede til restemiddag i morgen...

Prøver å få lagt til et bilde av Vidar her, men det skal tydeligvis ikke la seg gjøre. Tenkte kanskje han gadd å lese bloggen om der var bilde av han! hehe... Savner han!
Legger i hvertfall med en koselig god natta sang til dere som mesteparten sover allerede.
I morgen kan jeg sove lenge

2 kommentarer

Julia og Ida lalalaala

04.mai.2010 kl.15:19

:]

Maria Abrahamsen

05.mai.2010 kl.11:21

Sv; hahaha :D Men siden jeg er avatar så løper jeg über rakt :D HOHO!

<3 DU ER FIN DU!!

LøvU

Skriv en ny kommentar

hits