Back online *phew*

For å klare å holde internettforbudet dro jeg på hytta til Åpta hvor det ikke er nett og var der et døgn.
Et døgns ferie med oppgaveskriving.
Bare se her da:Helt greit med litt utsikt. Bikket 4100 ord før jeg dro i går. i tillegg til å lese nesten hele boka av Misund om Miljøarbeid i skolen. Åh, jeg VIL jobbe som miljøarbeider i ungdomsskolen!

Jeg måtte jo ha et par pauser fra skriving på Åpta også da. Har nettopp fått lastet ned Gimp som er et gratis bildeprogram, omtrent som Photoshop. Og det er jo sååå gøy. Så da har jeg laget både Avatarversjon, vampyrversjon og operert versjon av meg selv! hehehe... Typisk!


Hahah, meg og Edward i Twilight :D Tror kanskje hodet hans ble pittelitt lite i forhold til mitt men jeg er jo nybegynner...

Så ble jeg med morfar på hans første tur alene i den nye båten <3Og fikk servert deilige vafler. Jeg skal definitivt "feriere" mer på Åpta!

Og i går var det finale på Quizzen! Første gang jeg har vært med på finalen. Men vi var ikke gode nok desverre. Vi kom på 4. plass uten å nevne hvor mange lag som var med... hehe... Gode premier var det også! 500kr til hver person på vinnerlaget og Down By the River billetter til hver person på 2.plass laget. husker ikke hva 3. plass fikk, men vi fikk en CD plate hver.
Blir trist uten quiz framover! Hva skjer nå på torsdager??

Denne helga er det Kongeparken for Russen, Jeg kjenner jeg er en smuule misunnelig.Derfor måtte jeg prøve russebuksa mi igjen...... Og legge inn et bilde fra da jeg og Connie koste oss i solsteika i Kongeparken for fire (!) år siden...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits