Old style forsidestoffKusina mi la ut dette bildet på FB i dag. Jeg syns det var litt nusselig jeg.
Ikke bare bare når paparazziene lurer bak om hvert et hjørne. Tante tenkte bare: Hey, her kan jeg tjene mange penger når Renate blir rik å berømt... Jeg er der snart. Men akkurat som Paris Hilton må også jeg jobbe litt for et par skandaler slik at jeg slår igjennom. Er jo ganske skandaløst dette? Bare se for deg overskriften da:
 "Renate caught scratching her ass"
Ja...Neida, nok tull her nå...

Dette bildet er jo faktisk noen år da og det kan du nesten se. Men om du har et bilde som er nytt og du vil det skal se gammelt ut, har jeg funnet en perfekt nettside for det.
Du kan selvfølgelig bruke Photoshop, Gimp og andre typer redigeringsprogram. Men om du ikke gidder ta deg tid til det, er det veldig fort gjort å bare gå inn på denne nettsiden...:
http://labs.wanokoto.jp/olds 
...og laste opp det bildet du måtte ønske, så blir det fort forvandlet til old style slik som dette:I morgen kommer Vidar hjem igjen <3Må selvfølgelig også ha med en sang. Syns denne nye musikkvideoen med Miley var ganske kul og noe skandaløs til at jenta ikke er eldre enn 17 år. Siden jeg først var inne på dette skandaløse lizzm...

5 kommentarer

Maria Abrahamsen

13.mai.2010 kl.23:28

Sv; ÅJAAA :D Det er det jo^^

Det går bra vettu ;) Love that pic!

Hahah, takk, tror jeg ? :D hihi!

Skandaløs musikkvideo ja :S Hoho! Hadde ikke sett den før jeg!

Lena Svindland

13.mai.2010 kl.23:35

Koselig bilde av deg og Vidar:)

Det var hyggelig å prate med deg i dag, selv om det ble en kjapp samtale. Håper dere begge to kan komme til Nesodden!

SV: Stilen er koselig den, men lissom ikke noe mer enn det. Jeg synes den er flott hos andre men kunne aldri hatt det slik hjemme hos meg selv.

Selv om man har det litt mer moderne enn den franske landstilen eller shabby chic trenger ikke interiøret bli stivt eller miste det som har med hjemmekos å gjøre. Interiøret er flott om man kombinerer flere materialer og teksturer i rommet.(dette synes jeg den franske landstilen/ hvitt interiør stilen mangler litt av) Hjemmekos får man frem med personlige elementer og ting med historie og minner ved seg. pluss noen stearinlys, hehe. Godt at vi alle ikke har samme smak. Hva er det nå man sier? Å, ja..."smaken er som baken, den er delt!"

Hvordan har deg og Vidar det hjemme da?

Lena Svindland

14.mai.2010 kl.07:17

SV: nei, man kan ikke prioritere alt, desverre...

Har dere planer om å bygge hus på Svindland? Trodde dere eide et hus på Egeland allerede?

Renate

14.mai.2010 kl.09:14

Har en liten drøm om det ja :) Kan jo ikke bo her oppe resten av livet hehe, Svindland som er plassen. Da er det jo himla greit å være sammen med en snekker :)

Kristiane

14.mai.2010 kl.10:31

Fin sang a Miley :D

Skriv en ny kommentar

hits