Gratulerer med dagen Gabrielle!

Så er dagen kommet for at Gabrielle fyller 23 år!Fordi jeg ennå ikke har kommet meg ut å kjøpt gave til snuppa mi, så får jeg i det minste vie et blogginnlegg til jenta som er DEN personen som har betydd aller mest for meg gjennom oppveksten.

Jeg ble først kjent med Gabrielle i barnehagen. Den gang var det ikke alltid like rosenrødt som det er nå kan man jo si. Vi hadde noen småkrangler og begge var ganske bestemt og sta på hver sine måter. Det var jo særlig den ene gangen i bursdagsselskapet hennes at jeg tok over hele partyet. Jeg ville jo se My Little Pony!! Og da vi skulle lage papirkroner måtte vi sitte ved hvert vårt bord... 

Men vi var aldri langsinte og ble fort venner igjen. Jeg kom over dette utklippet i skoledagboka mi fra 1996:


Og da var det offisielt! Jeg husker det som igår; på trappa der utenfor skoledøra at vi ga hverandre en klem og ble enige.

Fra da av har vi hengt som erteris med noen perioder mer enn andre. Vi har lekt utallige mange timer med Barbie, med trehester, med hytta, med kasettinnspilling, overnatting, bading og så videre og videre! Vi har ferieret sammen i Danmark, Paris og London, vi har opptredd som Spice Girls og gått i samme klasse helt fram til vi gikk hver vår vei etter russetida. Vi har hatt jentekvelder med litervis med sjokolademilkshake, sett grøsserfilmer og romantiske komedier om hverandre, vi har festet og vi har kost oss!


Her maler vi hytta


SPICE GIRLS (hehe)


konfirmasjonsdagen min på gabrielle sin bursdag for syv år siden <3Er helt utrolig glad i deg, Gabrielle! Du er en fantastisk person som venninne, som mamma og som alt det du måtte ønske! Synd at vi ikke får feira sammen i dag, men vi skal nok få tatt det igjen med brask og med bram!
Lang og hard klem fra meg!

4 kommentarer

Gabrielle

19.mai.2010 kl.09:57

Tuuuuuusen takk, dette var heilt røranse!!! Dette e mer enn nok presang for meg! Kjempe glad i deg <3 KLEM

RenateSvindland

19.mai.2010 kl.15:34

Gabrielle: Så koselig at du syns, då droppe eg bare å kjøpe gave då moahaha! neiiiidåh ;)

19.mai.2010 kl.18:54

Fredag: "I dag er dagen vanlig" hehe

RenateSvindland

19.mai.2010 kl.23:54

Anonym: Ånei -> Anonym, det er kjedelig jo, må jo skrive navn, nysgjerrig! :)) Ja de aller fleste dagene begynner med "I dag så....."

Skriv en ny kommentar

hits