Good Evening Europe

Det er noe spesielt Melodi Grand prix.
Jeg forbinder det med koselige familiekvelder hvor vi spiser middag (kyllingrett med paprikachips og eggerøre) i stuen og får lov å sitte lenge oppe... Men det begynner jo bli noen år siden. 
I dag var det jentekveld på Breimoen med (altfor) mye god mat og HØY jentefaktor! Det var ikke et antrekk som skulle gå fri fra våre kritiske kommentarer og heller ikke programledere og sanginnslag. Hvilke artister som lignet eller minnet om hvem gikk også igjen i sladregruppa, feks Serbia som Mariann Thomassen og like etter kom Madonna. Litt av showet var også å følge med på VGs oppdateringer om hva som egentlig skjedde med denne galne Jimmy Jump som kastet seg ut på scenen, og ikke minst å følge med på FB om hvilke formeninger andre hadde om deltakerne. Forresten har jeg en mistanke til at Spania med vilje lot denne stuntmannen fra Barcelona hoppe opp på scenen slik at de fikk synge en gang til... Men det gjorde ingenting for en glad jentegjeng som kunne se på krøllene og smilehullene til Daniel Diges enda en gang.
Oi, dette var interessant, ikke så veldig fløtepus her nei:  

Men hva skjedde egentlig med at Nadia ikke kunne svare for seg når landene sa god kveld og skulle avgi stemmene sine? Hun fikk såvidt svart "Im fine,yes" i farta, men så ganske ukomfortabel ut hele veien. Forhåpentligvis har hun fått streng beskjed om å ikke svare pga trege telefonlinjer, men i så fall burde vel de som ringer inn ha fått beskjed om dette...

At Didrik ikke gjorde det bedre enn en 20. plass var ikke veldig overaskende. Han sang vaklende og surt helt fram til slutten, før det tok seg opp. Men sangen er Zzzjedelig, og når han ikke overbeviser med stemmen en gang,  så gikk det som det måtte. Men ellers synes jeg det var mange bra innslag! Vi prøvde oss på en topp 5 liste, men ble ikke helt enige. Mine favoritter var Tyskland og Ukraina. Ellers hadde jeg stor tro på Danmark, Georgia, Tyrkia og til slutt Spania fordi de fikk synge to ganger.

Lena Meyer-Landrut stakk av med seieren for Tyskland. Søt jente med søt sang!
Vinnersangen: Satellite


Her er Ukraina sitt bidrag:   Ayosha - Sweet people   En litt mer uvanlig GP-låt, but I like it!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits