OMG I'm ROFLMAO

Moahaha, jeg dæævver! Som de aller fleste har fått med seg, så er det streik. På Kvinesdal Ungdomsskole får ikke elevene kopier fordi KONTORDAMA(!) som vanligvis tar kopier, er tatt ut i STREIK??? Djiiz! Dette er det da tydeligvis umulig får noen andre enn henne å gjøre. Stakkars kidza der nede som ikke får sine kopier lizm! For ikke å glemme Vidar&co som skal til England 10. juni og ikke har fått ut billettene sine ennå... Nei, Jeg streiker! Eller ikke... Det eneste jeg selv har sett av streiken er de vestkledde damene fra kommunen, som kommer innom Nico for å handle noe de kan jafse i seg mens de sitter ute og streiker med opprullede ermer og faktor 15 i trynet. Der står jeg og sliter med posten lizm.. OMG

Anyroad... Hadde egentlig tenkt å lage et innlegg om språket vårt. Ble inspirert av kusine-Nina som hater...eller, misliker sterkt nye ord som dukker opp i språket, og har derfor tydeligvis en sterk trang til å bruke disse(?). I tillegg er blogger og internett ellers stappet med fargerike, forkortede og utenlandske ord og uttrykk. Det meste kommer vel fra USA og kanskje en del fra innvandrermiljø? Kebabnorsk?


Dette er forresten Nina. Übersøt. (Hun er ikke singel)

LÆTTIS er det nye ordet tror jeg. Har ikke helt skjønt hva det betyr ennå, men tror det ble innført av Carl fra Paradise Hotel. Ellers har han bare lånt det fordi han så desperat prøver å beholde "kjendis"statusen. Det florerer med nye ord og uttrykk i Norge, i motsetning til feks på Island. Der er de ganske strenge i forhold til nye ord. Visste dere for eksempel at Take-Away er "aktu taktu" på islandsk?


Etter bare et søk på YouTube, kom jeg tilfeldigvis over KVINESDAL. Funny how it goes.
 

Etter tredje søk...


Jeg har egentlig ingen avslutning å komme med. Så det får bli med det. Oh, and BTW, dersom du ikke klarer å styre deg av nysgjerrighet, kan du sjekke ut denne siden for å lære mer om forkortelser.

 Ps. For de av dere som muligens ikke forstår dere på ironi, så er innlegget satt litt på spissen. Damene i kommunen er hyggelige de ;-)

5 kommentarer

Oddi

02.jun.2010 kl.22:07

Eg elske typisk norsk! Nå fekk du jo au bevis på d nerden meg kommenterte tidligare me at i, og og det var dei mest brukte ordan i norsken.

Camilla

03.jun.2010 kl.18:59

hehe, syns øu d e dritmorsomt at mi ikkje fer papir på skula!

Morsomt når folk sier "kvinesdølene!" :-)

RenateSvindland

03.jun.2010 kl.19:34

Camilla:Ja syns det er litt rart at det bare er kontordama som kopierer, trodde det var noe alle lærerne gjorde til elevene sine. Og nå har dere ikke dasspapir igjen hørte jeg i dag! UHØRT! Kvinesdøl ja. Uhørt det også. =)

Steinar

04.jun.2010 kl.08:33

Muli kopiering e ein a kjerneoppgavan t kontordama. Då he jo faktisk ingen andre lov t å jår d når hu streike. Reine me ho sidde streikevakt oppå kopimaskinen...

Nina

15.jun.2010 kl.12:31

For et festlig innlegg! Bra du engasjerer deg i det norske spåket!

Skriv en ny kommentar

hits