Renate og Renèe

Etter noen litt triste dager pga Vidar-savn, begynner humøret endelig å stige igjen. Nå er det trossalt bare en uke til jeg ser han igjen, og før det tar jeg turen til Bergen (Og han til England). Gleder meg masse til å besøke Maria og Andreas en siste gang før de ENDELIG flytter tilbake til vårt kjære sørland.
Besøk av jentene i kveld for den ukentlige "fruene"-episoden har også gjort smilet bredere. Jeg virkelig bare elsker dem! Hver og en av dem kjempe masse! De er og blir de herligste venninner i verden! Gabrielle tok med seg video fra Tina sitt utdrikningslag som vi koste oss med før episoden begynte og vi stappet i oss med deilig nachos.


For snart et år siden nyter vi sola i Tinas utdrikningslag. Det var en perfekt dag.Raftegjengen. En våtdrakt får virkelig fram det beste av deg!

Ikke så mye nytt for tida siden jeg tydeligvis må blogge om noe som skjedde for et år siden. Jeg kunne jo for all del lagt ut om postrutinene på jobben?
Jeg var forresten en tur til Svindland i dag og besøkte pappa, Joakim og Kristiane. Fikk deilig middag og sov på sofaen en time. En dårlig uvane det der med å sove midt på dagen. Men så har jeg så mye energi når jeg våkner at jeg går rett hjem og vasker vinduene! Og de var kanskje ikke vasket på to år?


Elllers må jeg benytte anledningen til å gratulere meg selv, Renate og mi skjønne venninne (og Vidars kusine), Renèe med NAVNEDAG! Det er gøy det. Særlig når navnedagen er 8. juni og bursdagen er 8. juli =) Vi skal selvfølgelig feire dagen, litt på etterskudd i Bergen på Fredag, gleder meg!

Én kommentar

Gabrielle

09.jun.2010 kl.20:41

Du e heilt fantastisk Renate, e såååååå glad i dag! KLEM! Kos deg masse i Bergen, å gi Maria ein klemm frå meg :)

Skriv en ny kommentar

hits