Beeergen - Gratulerer med dagen, Maria Egeland!

Jeg må si det var mye lettere å fly alene i Australia enn her hjemme. Da fikk jeg skyss til akkurat der jeg skulle sjekke inn og om jeg skulle gå meg bort, tok jeg bare en billig taxi hvor jeg ga adressen til sjåføren.
I Norge derimot... Her plaska regnet så det hamret på rutene, der den ene vindusvisker lagte skrapelyder og den andre (som var nyinnkjøpt for anledningen) har klart å vridd seg slik at den drar med seg vannet på vei ned igjen og rett ner i synshøyde. Pissemaurene strømmet ut fra byen og det gikk nesten like sent inn mot flyplassen. Mye trafikk. Jeg var også plutselig sikker på jeg hadde kjørt for langt, så jeg måtte stoppe å ringe pappa å forsikre meg at jeg kunne kjøre videre. Var livredd for å plutselig havne midt i byen eller noe. ikke visste jeg hvor veien gikk, jeg så bare skilter mot sentrum og det satte nesten hjertet midt i halsen. Jeg ble rimelig happy når jeg så skiltet for langtidsparkering å tok den første jeg så. Det viste seg jo derfor også å være den som var lengst vekk av alle. Da var det fint å gå hele veien bort i regnvær med en veske som tingene mine tøt ut av.
Da jeg endelig nådde frem, svett og stresset, brukte jeg alle krefter jeg hadde igjen på å få ned tingene mine i håndbagasjen. Jeg hadde med fire pakker til Maria som lagte plass til det jeg skal ha med meg av evt shoppingskatter på hjemveien.
Men jeg sier dere, aldri ta med pakker for noen når du ikke vet hva som er i! Haha, for et stress!
Vekteren (som forhåpentligvis ikke er i streik på tirsdag, så jeg kommer meg hjem igjen) spurte meg om jeg visste hva den saks/tang lignende greien på bildet var for noe?

Omtrent slik, bare større saksehode og uten håndtakene. Jeg kunne ikke husket å tatt med meg en slik sak og svarte derfor: "Nei, det vet jeg faktisk ikke!"
Da var det opp igjen med hele innholdet i vesken som jeg hadde sortert og pakket så grundig. Det endte opp med at han sendte gjennom en pakke om gangen til skanning, hvor jeg til slutt måtte pakke opp den hvor saksen lå i. Jeg kunne bare svare som sant var, at "oi, den var jo ikke til meg, det visste jeg ikke om!" haha, så måtte han ta den da, jeg prøvde å ringe Maria om dette var noe hun veldig gjerne ville spare på, men hun tok ikke telefonen og jeg følte meg ennå mere som en terrorist. Jeg var så fortumlet da jeg endelig hadde fått pakket sammen igjen at jeg gikk mot utenlandsgatene...

Flyturen var kortere en bussturen fra flyplassen til sentrum, men jeg kjente meg igjen med en gang jeg kom til fisketorget. Selv om det regner, syns jeg Bergen er så koselig! Ble en kort tur på Galleriet før jeg møtte Renèe. Hun er bare skjønnest i verden! Vi gikk hjem til henne. lagte taco og så kampen mellom Uruguay og Frankrike. Gourcuff var jo med ;-) Dagen nye kjekkas var forresten Andrè-Pierre Gignac fra Frankrike!

PÅ tide å starte dagen med å feire Maria sin bursdag! Hun blir 24 år i dag!Snoket litt i bildene på stasjonæren her og fant en fin samling bilder av henne!

Én kommentar

alt du vet er feil

12.jun.2010 kl.11:19

Aldri sett bloggen din før men når jeg klikka meg inn så så jeg designet ditt. kjempe fint!!

Dette er IKKE for å reklamere bloggen min.Jeg har nemmelig ett spørsmål på min blogg i mitt siste inlegg. Vis du kunne svart på det i komentarfeltet ville jeg blitt utrolig glad.

husk jeg gjør ikke dette for å reklamere. Bare ett lite spørmsål der jeg vil ha svar på.hihihi

Skriv en ny kommentar

hits