"Dagens outfit"

Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har lagt sangene i begynnelsen av et blogginnlegg, i stedet for slutten. Så kan du nyte den fine sangen når du leser det alltid så underholdende innlegget! Her kommer endelig Rihanna og Eminem sin "Love the way you lie"
Jeg har forresten sommerens værmelding til deg. Er det noe som "selger", så er det jo værspådommer. Jeg kan herved fortelle deg at søndagene i Kvinesdal denne sommeren blir kalde, overskyet og høyst sannsynlig regnfulle. Dersom du ikke skal ha helgepass på rockefestivalen (Norway Rock), men bare være der et par dager, anbefaler jeg IKKE lørdagen (10 juli). IKKE gift deg lørdag 31 og heller ikke lørdag 14 August, med mindre du er overtroisk og vil ha "regn i sløret".
Hvorfor spør du? Jo, det er nemlig slik at jeg har fri disse tre lørdagene og hver søndag i sommer. Og som i dag, så er det iskaldt når jeg har fri.

I stedet for å ligge å elte meg på stranden eller verandaen i sola har jeg vært på shopping i Neset (!) med Silje og har vært en tur hos Gabrielle og Joakim. Og så rakk jeg en liten shoot. Viktig.

 
Hvit genser fra Scissor sisters, (Edit: Jeg mener selvfølgelig Sisters point! haha, jeg blander alltid ;)) Åmot Klær, Kvinesdal
Bukse fra Urban (Finnes også i gul, grønn, lilla, blå og korall)
Sko fra Bianco


Joakim er flink og ser rett i kamera


Rock that body!! Topp fra Only kjøpt hos Åmot klær i dag, godt fornøyd :))

Er nesten obligatorisk som blogger å ha med noen "outfit" bilder!
Men nå må jeg skynde meg ned på stadion å fryse litt for å se Vidar og guttene spille fussball, ha ei fin helg!

Én kommentar

Gabrielle

19.jun.2010 kl.11:11

LIKER dine outfits:) og liker bilde a deg å Joakim, nydelige! <3

Skriv en ny kommentar

hits