I have a confession....

Altså nå skulle jeg bare blogge for gøy da, for de spesielt interesserte. Men fy så GØY om jeg hadde hatt 30 000+ treff til dagen som disse toppbloggerne i Norge har...

Voe på 14 år har bare blogget i et år og har vært på første plass på blogglisten siden August med ca 60 000+ treff på bloggen sin HVER DAG! Nå har hun allerede rukket å synge på Rådhusplassen med ca 100 000 tiskuere å gitt ut singelen "Don't talk to me"
Så har hun truffet en lang lang rekke kjendiser og vært med i ørti tv- og radioprogram... Og se bare her:


Hun har truffet Ben Adams i A1 (barndomshelten min! Eller mer 14isshelt, det vil si dersom jeg er 14iss ennå, som jeg selvsagt er) opptil flere ganger! Misunnelig? Jeg?

Ulrikke Lund har blogget noe lengre, men ligger også høyt oppe på blogglisten med ca 20 000+ lesere hver dag. i Går var hun blitt bedt av MTV med til Sverige for å møte Twilight stjernene!!!


Ulrikke Lund og Taylor Lautner som spiller varulv i Twilight sagaen. (Gleder meg forresten som en unge til tirsdag 29. etter midnatt når premiæren på Eclipse kommer!!!)

Kristina Andersen fra Vennesla(?) er i gang med å produsere sitt eget klesmerke, Linnea Myhre fikk intervjue radioresepsjonen og har noe greier på Hove festivalen, Caroline Berg har nettopp hatt et sykt stort bryllup og har blitt med i et jenteband, Ida Wulff bor i en kjempeflott leilighet midt i Oslo uten jobb, lever kun på bloggen og blir invitert på alle slags fancy eventer... 

Alt dette bare fordi de har blitt kjent gjennom bloggen sin. De utnyttes til de fulle for at andre kan tjene penger på dem, noe som de får en haug med positive fordeler av. Utenom det jeg har nevnt til nå, kan jeg også tilføye at bloggerne med mest lesere tjener 30 000 i måneden. Ja - TREDVETUSEN PLUSS faktisk! I tillegg til at de mottar en HAUG artikler i form av matprodukter, sminke, hår extensions, hårprodukter, you name it! Produkter som vi vanlige folk må gi titusener for, blir de prakket på i håp om at noen av dem vil blogge dem å gi noe god og nesten gratis reklame.

Så uten å gruble så altfor lenge over det, skulle jeg gjerne vært toppblogger og tjent over 30 000 i mnd på å ligge på stranden  å sole meg, dratt på ferie til utlandet, dratt på festivaler og alt annet som hører med norsk sommer, i stedet for å tjene ca halvparten da jeg jobber 8 timer hver dag. I hele sommer...

Men jeg har ikke begynt ennå og skal nyte denne dagen til det fulle med å dra til Lista med kjære lillesøss en tur på stranden og besøke familie. Ha en fin dag!

5 kommentarer

Lena Svindland

22.jun.2010 kl.15:56

Ikke misunnelig en plass. Er mye mer tilfredstillende å ha en "ekte jobb" og tjene bra enn å skrive om seg selv! Jeg har full respekt for dem som blogger og som har fagrelaterte blogger, men er det ikke litt kjipt å tjene penger ved at man bretter ut hele livet sitt?? Og kun gjøre det!?

RenateSvindland

22.jun.2010 kl.16:53

Lena Svindland: For å være helt dønn, dum og ærlig, tror jeg heller at jeg ville "brettet livet ut" denne sommeren og hatt fri hver dag i stedet for en fulltids jobb. Jeg blogger jo uansett =)

Men jeg ER glad for å ha en jobb og jeg håper for all del at jeg snart får en jobb hvor jeg kan bruke utdanningen min også. Men kanskje akkurat bare for denne sommeren... Why not?

Ragnhild Gya

23.jun.2010 kl.01:04

SW: Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min ^^

Jeg er ikke misunnelig en plass, de lever jo et flott liv det er jo ikke det, men det blir så mye oppstyr. Jeg føler at mange av dem blogger fordi de føler at de må, ikke fordi de vil lenger..

Lena Svindland

24.jun.2010 kl.00:56

Jeg ser den at du ser friheten og alt det der med å ha som jobb ved å tjene penger på å blogge. Å blogge er jo ikke noe stress!! Eller?

Som Ragnhild rya også er inne på så blir det fort en tvangsting ved å blogge enn at man blogger fordi man synes det er gøy (da mener jeg to, tre innlegg om dagen)

bloggingen går fort inn på en når man legger så mye i den som når man tjener på den at man får mindre fri enn å jobbe fast i en annen jobb.

RenateSvindland

24.jun.2010 kl.07:55

Lena Svindland: Ja, man bør helst ha et par-tre innlegg til dagen om man gjør det bra og det tar tid. Jeg kan fort bruke noen timer på bare ett innlegg.. Men så synes jeg jo det er gøy! Og de store bloggerne får jo virkelig refs om de ikke blogger en dag! hehe... bloggverden! Men tror ikke det er vits i å dra diskusjonen lengre, for jeg kommer ikke til å tjene så mye som en hundrelapp på bloggen denne sommeren - eller for alltid, likevel =)Det er både fordeler og ulemper med det meste...

Skriv en ny kommentar

hits