Summer holiday

          


Lucky - Jason Mraz og Colbie Caillat - En gammel, men kjempesøt sommersang

Det har vært noen deilige dager med sommerferie denne uken. Jeg har fri og det er fint vær - Fantastisk!!
Jeg og Silje var en tur ute på Lista i går for å nyte strandliv å besøke familien. Vi fikk besøkt familie, men da vi ankom stranden snudde vi på hælene og dro til Vatneveien og nøt sola derfra heller.  Det blåste nemlig så mye at Silje tygget sand resten av ettermiddagen.

           
           Havik strand, eller... Så langt vi kom før vi snudde.

I dag har vært en produktiv dag med rydding, vasking, hagemøbelpuss og maling! Etter to år har hagemøblene vist seg å være akkurat det alle sa de kom til å være på grunn av den billige prisen. De flasser nesten like mye som nesa mi. Derfor måtte jeg vekke alle ungdommene på Øvre Egeland som endelig var klar for å sove lenge den første dagen i sommerferien med pussemaskinen jeg lånte av Silje. Og etter noen timer i sola på Svindland sammen med paps og mine herlige "små" søsken, hadde jeg samlet nok energi til å få på et lag med grunning.

          

Tror det skal bli bra til slutt. Fint med hvite hagemøbler. Og med noe blomster og en søt duk må det vel bli riktig så fint. Silje gjør det bra på interiørbloggen sin og har nå til og med inspirert meg til å male et par rammer hvite! Må ha noen forandringer her i hus. Skal bli bra når bare skattepengene kommer. I morgen, sant?

 
BILLIONAIRE -. Travie McCoy

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits