Down by the River

20 treff ifra å komme på Topp 100 blogglisten - ikke verst. Det er tydelig at temaet om kristendom og fordommer er noe som engasjerer folk og ikke minst provoserer. Det var et noe utenom det vanlige (for meg) blogginnlegg. Tror jeg brukte i overkant av 3 timer på å skrive det! Jeg synes det er veldig vanskelig å sette ord på slikt å få fram hva jeg virkelig mener... Veldig gøy med så mange kommentarer, både seriøse og noen litt mindre seriøse.

Men så er det tilbake til random tullball skriblerier om malingslukt, jobbing og diverse happenings. Jeg må forresten fortelle om i går! Haha, det var jo Down by the River festival her i bygda. Og da er det selvfølgelig 18-års aldersgrense. Jeg bruker ALDRI ta med meg leg når jeg går ut i Kvinesdal, for ærlig talt - jeg mister det bare. I tillegg så har jeg fartet rundt her i snart 5 år nå, og de fleste har sett fua mi vrikke seg på dansegulvet på Harvest og vet godt at jeg har passert de 18 for evigheter siden. Så kommer jeg der i inngangen da, med barbierosa minikjole, høyhælte sko og viser frem billetten.  "har du legitimasjon", spør et kvinnemenneske jeg ikke kan huske å ha sett før. Hun kan hvert fall ikke være  Nicokunde om hun i det hele tatt er kvindøl. Og jeg bare; "NEI! Jeg er jo 23 om halvannen uke!" 
Jeg kan desverre ikke slippe deg inn uten legitimasjon" sier dama som sannsynligvis bare er sjalu på den sinnsykt kule kjolen min.

 

Å ja, vi satt i "bakgården" faktisk. For etter å ha gått de 100 meterne på skyhøye hæler fra meg og ned til Tina (Etter Lillian hadde stelt håret mitt og Tinas), var vi helt utslitte og kjempevarme under lagvis med sminke og solbrent hud.Fine Tina og søte Lillian nyter bakgårdens lune temperatur og M. Jackson på radioen.

Inne derimot:Vi måtte spørre hvor det var blitt av sixpackene. Men de var visst gjemt i kjøleskapet..."Æg kjenne han!!!" ropte Tina til sidemannen når Stian kom ut å fremførte en fantastisk versjon av Bon Jovis Bed of Roses.

Så ble det ellevillt, eller mageløust som Stian selv ville sagt, når selveste Kjell Elvis entret scenen og sang sammen med han. Og ja jeg vet, dårlig bilde... Men jeg skal snart skrape sammen litt cash og investere i et speilrefleks kamera. Selv om mitt nåværende vannfaste rosa  er det kuleste ever.

Jeg ble igrunnen stående foran scenen resten av kvelden jeg. Luxus spilte jo!
Og der var Agder også.


Frøken Busk i aksjon...
Og fordi sannsynligheten er stor for at vi dukker opp i Agder likevel, kan jeg liksågodt poste et bilde av galningene her med en gang.Sånn.

Over til noe annet:
I dag badet jeg.
Kjempevarmt vann!
God natt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits