Twilight Eclipse

Ingen bombe at jeg måtte skrive litt om den tredje filmen i Twilight sagaen, Eclipse. Jeg var første mann (Kvinne!) ut og bestilte salens beste seter til meg, Lillian og Tina.
00:01 satt vi spente i salen, klare for å bli oppslukt av gode og onde vampyrer, store varulver og Bellas valg mellom den ene eller den andre - og vi ble oppslukt! Det var en helt fantastisk film! Jeg har lest boken, og ofte blir man skuffet når man ser filmen i ettertid, men det ble ikke jeg!

Men seriøst, kvindøler: Det er lov å holde kjeft i kinosalen... Og du som gutt MÅ ikke lage "æsj"-lyder hver gang det er noe romantisk på gang...
Jeg tror nesten det må ha vært full sal. Så vil jeg tippe ca 85% med jenter og da særlig mellom 10-15 år. Men så dro jo vi opp snittet litt, i tillegg til et par andre.I filmen blir trekantdramaet mellom Jacob, Bella og Edward ennå mer spent, og det er hysterisk morsomt fordi Edward kan lese tankene til Jacob. Vi får også se en del historiske glimt om hvordan Jasper og Rosalie ble vampyrer og får innblikk i Jacobs families historie og hvorfor det ble slik at varulvene og vampyrene ikke går sammen.
Filmen er morsom, den har mye action og selvfølgelig romantikk.Noe av det jeg liker spesielt godt med Twilight-filmene er musikken. Muse er en gjenganger som var med også i denne filmen, men desverre bare en liten snutt.
Her er sangene jeg liker best fra filmen:
Metric - Eclipse (All yours)

Cee Lo Green - What part of forever, som jeg ikke finner på Youtube fordi alle i hele verden har lagt cover av den for å bli famous. Nei, må gi opp å lete etter visst jeg skal rekke å stelle meg litt før jeg drar på jobb.

Har forresten bestilt billetter så jeg får sett den igjen allerede i kveld!

Én kommentar

siljeshobbyrom.blogspot.com

01.jul.2010 kl.01:58

Hørte Lilly au var fornøyd ;) Mi spilte nemlig treningskamp mot j.16. Men du jobba kanskje? ;)

Tapte 2-1, menmen.. :)

Sei ifrå viss du vil ut å spasere ein dag.. Eg he foresten totalt interiørfreslt for tia. Fer jo mest ikje såve for eg he så mye eg vil ha gjort HEHEHE ;))))

Hadde nattavakt igår, så hekje heilt komt inn i rytmen igjen. Men må vell snart i seng.

Natta <3

Skriv en ny kommentar

hits