Et helt år

Etter jeg kom hjem fra Australia har liksom hele tidsregninga gått fra å være årstall til å bli "før og etter Australia".
Hvor mange dager har det vært snø siden Australia? Hvor mange dager med sol siden Australia Hvor mange ganger har jeg klippet meg siden Australia? Hvor mye har jeg tjent siden Australia? Hvor mye har jeg tatt av meg siden Australia? Var det før eller etter Australia at Vidar var på fotballtur til England?
I dag er det allerede ET ÅR siden jeg reiste!
Det var nok den tristeste dagen i mitt liv. Joda, jeg gledet meg veldig, men det var bare helt forferdelig å ta farvel med venner og familie. Jeg var nitrist dagen før og klarte ikke helt være meg selv da jeg hadde selskap hjemme. 7 juli rundt klokken 5 om morgenen kjørte Vidar meg til Eiken hvor jeg skulle sitte på med Mona resten av veien til Kjevik. Hadde jeg vært alene når vi kysset for siste gang på 5 mnd, så hadde jeg hylgaula, men jeg bare måtte ta meg sammen... Og nå begynner jeg seriøst å grine bare ved tanken...  MEN... Så var det litt trist etter dette også, litt snufsing om nettene og litt sånn, men så gikk det bra.
Jeg har ikke angret en dag på at jeg reiste! Det var en helt fantastisk opplevelse. Jeg ble kjent med folk i fra mange andre land og jeg ble bedre kjent med meg selv, enda så klisjeaktig det høres ut... Men man lærer ganske mye om hva man selv tåler og hva man er i stand til når man er alene ute i den store verden. Alene ja... Når bestemor var i Junaiten hadde hun ikke sjangs å få kontakt hjemme, mens jeg satt kobla til nett og telefoner så ofte jeg bare kunne. Så akkurat dette med å lengte hjem gikk helt greit.

 
Hurra for Camilla som har bursdag i dag <3 Kjempeskjønn og herlig jente jeg ble kjent med i Australia.Bondi Beach <3

Jeg savner det jo litt. Jeg mener, det er ikke hver dag man bor 200 meter fra en av verdens mest kjente strender. Men så liker jeg meg sinnsykt godt hjemme også! Elsker å bo i nærheten av alle mine venner og familie.
Så er det jo deilig å være hjemme med Vidaren min.
Selv om han er ute og rocker på festival =)
Jeg må komme meg i seng her, så kanskje jeg er våken nok etter jobb i morgen til og ut å feire og rocke litt jeg også!

3 kommentarer

siljeshobbyrom.blogspot.com

08.jul.2010 kl.00:38

HippHipp HURRA!!

Gratulera ein masse med dagen storesøs!!

Super gla i deg, å veldi greit å ha deg heima igjen!!

KlemKlem <3

siljeshobbyrom.blogspot.com

08.jul.2010 kl.00:39

Heima igjen blei kanskje litt feil.. Men veldi greit å ha deg HEIMA ;))

Mamma

08.jul.2010 kl.21:30

Renate, Renate.. Tenk du er 23 år idag, skjønner ikkje hvor tiden har blitt av...?? Store, Flotte og fornuftige jenta mi. Så vanvittig stolt av deg!! Gratulerer igjen RenateMi!! <3

Stor klem

Skriv en ny kommentar

hits