NATTÅPENT!

Et av sommerens store høydepunkt pleide å være nattåpent i Liknes. Da fikk jeg være ute lenge og fikk lommepenger til snop. Da jeg ble eldre var det halv av halv pris hos Åmot klær som var høydepunktet. Yay, billige Dieselbukser! Og så er det midt i Saronsdal stevnet, så det er nye ansikter å glo på i stedet for alle de gamle og kjedelige. Neida.

I kveld skal jeg jobbe. Jeg skal selge brus for fjorten kroner til fjortissene og energidrikker til ennå mindre guttunger som blir helt ville og kommer til å springe rundt bena på alle jentene med truende vannpistoler rettende mot dem. Jeg kunne gjerne vært ti år igjen av og til. Bare springe rundt å finne ut hvordan jeg fikk best mulig utnytte av de 50 kronene til godteri. 

Men så er det fint med en jobb også da. Og særlig under rockefestivalen! Hadde egentlig tenkt å lage et skikkelig blogginnlegg om festivalen sett fra Nico Mat, for fy søren, så mange rare, morsomme, skumle, sure, glade, fulle og kule folk som har vært innom. Og seriøst, jeg lurer på hvor mange liter øl jeg egentlig har solgt... Ganske interessant å se hva artistene ville ha av mat også... ;)

Og det ene paret! Haha! Typen med den overkule attituden og den gule hatten bare stod og trykket på mobilen sin, mens dama styrte med varene og prøvde få kontakt. Når det kom til betalinga sier duden; "Ehm, jeg tror jeg glemte kortet i ONEPIECEN ass!" Og hun svarte "Ja, men jeg har ikke med noe, så det må du nok bare ordne!" Så fant han kortet sitt da. Og så, når han drar opp kortet for å betale, tar dama fram mobilen og knipser et bilde! Visste ikke helt hvordan jeg skulle reagere jeg. Kanskje det virkelig var første gang han betalte for noe. Men så la han hvert fall igjen kortene sine ved kassa, så han slapp og betale mer i løpet av rockehelgen. Mannfolk.

Om du ikke gidder ta turen ned til Liknes for å handle billig og treffe kjentsfolk kan jeg anbefale en film du kan se:Veldig god! Men veldig trist. Jeg grein ca. hele tiden. Men sånn er jeg bare.

3 kommentarer

Dagens Outfit Norge

13.jul.2010 kl.17:14

kos deg med jobbinga da! håper det går greit :)

Steinar

13.jul.2010 kl.18:37

Eg beid meg mest merke i at ein kar me onepiece faktisk he fenge seg dama :P

siljeshobbyrom.blogspot.com

16.jul.2010 kl.01:06

Hehe :) Sinnsykt masse folk det va! Eg stressa forbi der i hjemmespl.bilen, og alle folkan vimte midt i veien,heh.. Visst ska eg ordna puda te deg, du mangle jo litt av børsdagspresangen :) Himla lide eg ser te deg... He faktisk fri i helga, så bare hyl ut viss du vil gjør noe :)

<3

Skriv en ny kommentar

hits