Gråværsmusikk

Det er veldig lite ny musikk for tiden. Da må man gå løs på gamle slagere. Og i dag med dette regnværet, hvor jeg egentlig er kledd for tur til varden men har blitt liggende i senga med en pakke Skittles i stedet, er det perfekt med en spilleliste med bare god og avslappende musikk...

Om du bruker Spotify kan du laste ned spillelisten min her om du vil:
Renates nattalistemix

Litt mix mellom nytt og gammelt, kjent og ukjent, norsk og utenlandsk...

Ellers så ligger jeg fortsatt og funderer på hva jeg skal bruke resten av denne fridagen på... Jeg burde jo vært på Prekestolen eller noe i den dur. En hel dag fri liksom. Eller rydde huset. Finner ikke en ting lengre. Eller shoppe på nett! Lomma full av penger men ikke tid til handletur! hehe... Nei, jeg må vel spare til ny bil nå.

Jeg var en tur på Storekvina tidligere og besøkte verdens herligste unger i dag, Imilie og Joakim

Se så fin han er <3

Dagens shoppingtips er forresten Osis Dust it hos www.Blivakker.no for 49 kr! De koster vanligvis ca 200 kr hos frisøren. Jeg bruker nesten bare denne nå for tiden, og er spesielt grei når du skal ut å reise fordi den er så liten og lett og IKKE flytende, så kan til og med tas med i håndbagasjen...

Ellers, om du er interessert i disse "Cecilie Melli" øredobbene, kan du sjekke ut denne linken på Ebay. Det som er viktig å huske på når man handler på Ebay er å få selgeren til å merke pakken som "gift". På denne måten slipper du å fortolle varene. Jeg bestilte mine øredobber fra crystal_boutique07 som sendte alle øredobbene i samme pakke, så jeg betalte frakt for et par i stedet for alle fire. Dette er en fordel dersom det koster under 1000kr. Koster det over, må man fortelle varene enten det er merket som gave eller ikke. Jeg repeterer meg selv.

Til slutt - en ny sang!

5 kommentarer

Kristiane

02.aug.2010 kl.00:58

K heite dn sangen dr? :)

RenateSvindland

02.aug.2010 kl.09:13

Kristiane: Det burde eg kanskje ha skreve ja! Hehe... An heite Gamez, så er det Keri Hilson og en til som synger =)

Gabrielle

02.aug.2010 kl.22:14

LIker din blogg! Fint bilde a Joakimmen <3

siljeshobbyrom.blogspot.com

03.aug.2010 kl.00:05

Kan du brenna ei ny plade te meg? Høre enda på den eg fekk for leenge sian...

Kjeme ein tur imårra etter jobb, så ser deg kanskje då?

RenateSvindland

03.aug.2010 kl.01:41

kan brenna ei plada når du komme innom, men som sagt så he eg ikje mye ny musikk. ikkje sånn musik jaffal, he bare masse rolig musikk :P :))

sov godt søss <3

Skriv en ny kommentar

hits