Det obligatoriske sommervær-blogginnlegget !!!

Jeg er inne i min siste arbeidsuke på Nico. Skolen begynner igjen for de små og mens noen prøver å få så mye de kan ut av de siste dagene av sommerferien, ligger andre spent om nettene og gleder seg til første skoledag. Jeg husker hvordan jeg la klar klærne mine kvelden før første skoledag hvert år. Jeg husker spesielt når disse stod oppstilt ved siden av sengen:Jeg ble kalt "Julegris med Cowboy-støvlettene".

Men over til noe annet... Denne sommeren altså! "Sommer". Selv om de fleste kanskje vil si at det var en fin sommer, så klarer jeg ikke helt si meg enig når det gjelder akkurat været.
Jeg mener... Jeg har vært solbrent. Men det var etter solarium. Jeg har badet. Men det var kaldt og jeg orket ikke svømme rundt å leke i fossen. (Ja, jeg leker ennå) Jeg har vært på stranden på Lista. Men det var ikke for å sole meg eller bade. Jeg har vært på hytta. Men ikke mer enn noen få (veldig gode) timer.
Jeg har jobbet. Heldigvis! Hva skulle jeg gjort denne sommeren uten jobben? Jeg anbefaler ALLE å jobbe på Nico, haha, beste arbeidsplass og særlig om sommeren. Da er kundene ekstra blide og fornøyde og trenger kun vite hva som er best å grille. Nakkekoteletter med grillkrydder! YUM! Jeg har grillet! Eller har jeg?
Shame on you, Eyafjallajökull for denne kalde sommeren! For det var din feil, ikke sant? Bedre lykke neste år. Det er jo faktisk ikke så mye annet å gjøre enn å ta seg en liten ferie å komme seg vekk litt. Vekk fra kald vind, vekkerklokker og hverdagen. =)

Mamma og Knut giftet seg i helgen <3 Og jeg fikk bruke mitt nye kamera for første gang! Det var kjempestas! Jeg knipset hele tiden jeg. Begge var kjempefine og bryllupet var veldig koselig! Gratulerer! Kjempe glad i dere <3Bare en uke igjen på Nico... Vi hadde mimredag på jobb i dag. Koselig! Historier om oss fjortisser som ikke konsentrerte seg om annet enn kjekkasene i bar overkropp som var innom butikken på sommeren, om kjøkkengulvet som var oversvømt med vann og nok Zalo til å vaske hele butikken, om flauser med kundene, om latterkramper med kundene og mer som kun egner seg bak i det flotte kjøkkenet ved ferskvaredisken.
Jeg jobber ut uken og så begynner jeg i ny jobb på mandag!
Plutselig dukker den opp ut av intet og jeg har sagt ja til en 100% stilling. Spennende! Og utfordrende, ikke minst. Men gleder meg til å komme i gang.

Nå tror jeg faktisk det er på tide med en blund.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits