Sommerferie i dag - Herlig! (22)

I dag er endelig sommeren slik jeg husker den pleide å være. Jeg er rød på nesa og selv om jeg nettopp kom inn fra et nattbad i bekmørket, er jeg fortsatt varm på loftsrommet mitt. Og vinduet skal ikke opp! Har traumatiske minner fra da flaggermusa fløy over senga mi for noen år tilbake. Da ble det liv i leiren...
Jeg burde legge meg nå å være uthvilt til første dag på ny jobb i morgen, men kjenner jeg meg selv rett, er jeg så spent at jeg ikke får sove likevel.

Det har bare vært en helt fantastisk dag!
En god helg har det vært. Den begynte med en kjempe koselig siste dag på Nico. Jeg elsker å jobbe på Nico! Alle de koselige kundene som kommer innom og de beste kollegaene ever!
Siden det var min siste dag, skulle jeg få bestemme hva vi hadde til lunsj. Det ble selvfølgelig pizza. Nicos kafee har veldig god pizza! Nå skulle jeg egentlig legge ut bildet jeg tok av den fine pynta benken med rose, is, sjokoladepudding, kiwi, jordbær og vaniljesaus vi koste oss med bak på kjøkkenet. Men mobilen vil ikke samarbeide med meg for å legge det over...

Etter en slækkekveld hjemme i går kveld med hysteriske pappa som skriker over Startmål og brøler på dommer, var jeg oppe tidlig for å få mest ut av denne dagen som i følge værmeldingen, som ingen tror på lengre, skulle bli skyfri og fin. Lang setning. (Godt BH ikke sjekker kommefeilene mine lengre)
Og for første gang i sommer hadde værmeldingen rett!
Jeg tok med meg kristiane og dro rett til fam. Abrahamsen på Risholmen for å nyte sola, livet og familien. Deilig. Jeg rakk også å ta 367 bilder.
Åja, nå er forresten mamma inne og kikker på bildene jeg la ut på FB. Plutselig en million notifications. I like!


Denne her karen likte jeg spesielt godt.

Nei, jeg får nesten prøve meg på litt søvn da. Tar med en nusselig sang som kanskje gjør det lettere å sovne.


Jesus walk with me - Club 8

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits