Nugatti-lover

Okei, hør nå her. Det hjelper faktisk IKKE å tute på meg! Jeg får ikke bilen i gir noe fortere for det. Noen ganger må jeg bare starte den, sette den i revers, kjøre, daue den (skjer som oftest av seg selv!), sette den i første, starte den og så ruse så sinnsykt at den ikke dauer igjen og kjøre videre. Og noen ganger trenger jeg ikke holde inne speeden for at den går frem eller bakover. Kanskje lever den til jul?
EU kontrollen ja... Nei.

Men ellers - Super uke! Jeg må si jeg trives i lederrollen! Selv om jeg ikke har fått erfart den så veldig ennå, der mesteparten av uken har gått med til å bli kjent med kolleger, ungene og systemet i barnehagen. Det blir en spennende tid framover. Og med denne jobben betyr helg faktisk to hele dager fri i uken - LYKKE! Og så ventet det to pakker i posten når jeg kom hjem - Trippel LYKKE!!!Produksjonsansvarlig for Nugatti syntes det var riktig at selveste Nugatti-loveren skulle få prøvesmake på den nye Nugatti Krønsjy før den kommer i butikkhyllene 1. september. Det var jeg selvfølgelig kjempefornøyd med! Pakke i posten + gratis nugatti + ny nugatti + at jeg får smake den før dere! Moahah!


Min dom:
Vanlig nugatti vil alltid være vinneren. Men krønsjyen er god! Den smaker som nugatti blandet med Smash. Eller som nugatti crisp med saltsmak.
Den smaker egentlig bedre i "skjeia" enn på "skjeva". Den kan anbefales for tullejenter som tror de er så himla flinke og ikke spiser sjokolade i hele 2010, der nugatti regnes som pålegg og ikke sjokolade. (jeg har forresten hatt flere diskusjoner om Smash er sjokolade, chips eller kjeks? Anyone?)

Men nå ble jeg veldig trøtt. Gleder meg til handletur til Kristiansand i morgen! Ikke vært i storbyen siden innlevering av bacheloroppgaven jo!

5 kommentarer

tante Anita

22.aug.2010 kl.09:56

Så bra at du trives i lederrollen! Var igrunnen ikke i tvil!

Smash _ER_ kjeks!!!!!!!!! Og nugatti _ER_ pålegg og ikke sjokolade.. Og chips _ER_ poteter.. ;-)

Ha ei strålende uke.

Kristiane

22.aug.2010 kl.22:32

MÅ smaga på den :D

RenateSvindland

22.aug.2010 kl.22:38

Kristiane:Hehe, då må du skynde deg, visst du vil smake før den kommer i butikken! Lite igjen her!! ;)

Anonym

01.sep.2010 kl.23:39

Til tante Anita:

Krigen mellom smashfans kan bli forferdelig hvis ikke de som mener smash er sjokolade og de som mener det er kjeks, blir enige. Her foreslår jeg at alle blir venner, gir hverandre en klem, og nyter smaken av sjokoladekjeks under regnbuen.

Enda en beskjed til tante Anita

Jeg ble plutselig sjarmert av niesen din. Hennes store kjærlighet for Nugatti, og hennes innside-kontakter i Nugatti er nok til at jeg blir sjarmert fullstendig i senk

Skulle gjerne skrevet hvem jeg er, men nå skal jeg spise kveldsmat.

RenateSvindland

02.sep.2010 kl.18:26

Elsker kommentarer. Elsker ikke anonyme kommentarer.

Skriv en ny kommentar

hits