Sengeliggende tidsfordriv

Jeg bruker sjeldent ordet "hate". Mamma lærte meg da jeg var liten at det var et veldig sterkt ord. Derfor passer det fint å si at jeg hater feber! Det gjør virkelig vondt i hele meg og ut til fingerspissene! Og alle drømmene... Nei, noen kan være morsomme da, de handler om alt fra ferien min om 9(!) dager til jobb og til at jeg plutselig var brunette igjen. Er det ikke slik at man drømmer om det man tenker mye på? hehe... Jeg er visst veldig opptatt av hårfargen min. Så våkner jeg dyvåt i senga. Digg. 

Når man ikke orker annet enn å ligge i senga, selv om det også gjør vondt (grinete? Jeg?), så er det fint og feks dille med bilderedigering. Marta introduserte meg for Picnik.com. En nettside hvor man laster opp bilder for redigering. Jeg bruker helst Picasa, men her er det litt andre muligheter.

Det beste med Picnik.com er muligheten til å la noe i bildet være farget der resten er svart/hvitt eller sepia. Dette kan også gjøres i Picasa, men bare som en sirkel, her kan man farge der man vil:

Runde kanter er fint.Imilie er søteste 4 åring i verden <3Mammaen er verdens søteste 23-åring!Et av alternativene heter 1960's. Et trykk og bildet ser slik ut. Liker effekten:Polaroid:CinemaScope:
Må nok inn i drømmeland igjen...

Ha en fin dag!

Ps.

4 kommentarer

Gabrielle

30.aug.2010 kl.22:20

K heldige e ikkje mi så he deg som kan kipsa dessa fiiine bildan!! <3<3 Kjempekoselig!

Gabrielle

30.aug.2010 kl.22:22

Og selvfølgelig GOOOOOOOOOOOOOOO bedring kjære deg!

Irene fra Feda

01.sep.2010 kl.14:49

Hei Renate! Snublet plutselig over bloggen din her. Så koselige bilder du har tatt! :) Nå fikk jeg også lyst å utforske picnik.com :)

God bedring!

- Irene

Maria Abrahamsen

06.sep.2010 kl.10:42

Du er en kunstner :) <3

Skriv en ny kommentar

hits