13 again

Nå er det faktisk slik at det er et kommentar felt nede i bunnen her, for dem som har formeninger om hva jeg bør skrive og ikke skrive om. Så kan vi heller bruke tida på "byen" til å snakke om mindre interessante ting.

Ellers har jeg hatt en veldig bra helg... Oi, nå kom det noen nattbadere.
Må hente kikkerten.
HVOR er kikkerten?!
Synet mitt alene er ikke verdt en ting, back to buisness...
Jeg hadde et par perioder da jeg var yngre. Et par perioder der jeg var opphengt i kun det jeg var opptatt av akkurat da. Forresten ikke bare som yngre, har fortsatt slike perioder. Slik som Liverpool fans alltid føler for Liverpool, følte jeg i perioder for forskjellige ting. Det første var for mamma. Det andre var for The Boys. To gutter, Runar og Arnar som spilte en del coversanger. Denne her var en av favorittene:


Silje skulle ha han langhårete (fordi hun alltid fikk viljen sin), og så kunne jeg ha han andre. Jeg ser jo nå at det er helt greit. Han langårete ligner egentlig Silje som liten forresten.

Men det var en avsporing. Back again. Etterfulgt av The Boys kom Jannicke, Carola, The Beatles (men ikke i nærheten av den grad som Gabrielle likte de), neonfargede klær (spesielt den grønne slengbuksa og den knæsjblå boblejakka), trehester, Spice Girls, Britney Spears (Ongoing) og til slutt (i dette blogginnlegget): A1. 

A1 gutta prydet veggene på rommet mitt. Jeg hadde over 30 plakater i tillegg til avis- og bladutklipp hengende rundt meg. Jeg spilte musikken døgnet rundt og skrev ut tekster og kunne sangene utenat. Jeg kunne overaskende mange fortsatt forresten. Jeg skrev oppgave om de på ungdomsskolen og hjemme hadde jeg alltid videoopptak klart i tilfelle de skulle komme på TV så jeg kunne fange di på film. Det var før You Tube tiden... Nei, så jeg glemmer ikke hvordan jeg følte det da jeg hørte at Paul (han jeg likte best) hadde sluttet! Jeg trodde selvfølgelig ikke på det. Når det endelig gikk opp for meg at det var sant, så... grein jeg på skikkelig.


Se, så søte de var da!
Men jeg trodde helt seriøst jeg var over disse fjortiss-følelsene jeg hadde for dem. Men tydeligvis ikke.

Jeg ble 13 igjen da Christian, Mark og Ben steg på scenen i Lyngdal på fredag. Det var LYKKE og se dem. Og jeg er selvfølgelig sikker på at Ben så og pekte på meg under hele konserten.
Det var også litt gøy at regnværet tok strømmen, for det taklet gutta kjempebra og sang tre sanger acapella. De ER flinke! Og de ER kjekke.Nei, ut på tur. Har bare slengt kroppen i sola i hele dag. Tid for å bevege seg med Gabriellebestis <3

4 kommentarer

siljeshobbyrom.blogspot.com

05.sep.2010 kl.23:04

Ligna på meg?!? Åsså va eg hyber forelska i han, k seie d om meg?? Haha ;))

14`iss <3

Renate

06.sep.2010 kl.19:52

Hehe, nei k seie det om deg, Silje ;) Nå he eg just sjekka di opp på FB forresten! Runar var ganske kjekk ennå, men Arnar hadde tapt seg! Kan jo ha vært uheldig med det profilbilde då men... Nei, det var tider med The boys på barnerommet vårt <3

Gabrielle

07.sep.2010 kl.10:18

Hahaha, du he rett Renate, han langhåra kunne minne om Silje som liten :))

Vitti!

Tante Anita

09.sep.2010 kl.16:29

ÅÅhh.. de hadde jeg helt glemt. The boys!! Savner den tiden <3

Skriv en ny kommentar

hits