En liten update

Jeg kan virkelig ikke skryte av bloggingen min her nede... Til og med i dag som vi bare har slækket inne hele dagen har jeg unngått bloggen til nå. Har vel sittet pal på FB i ca hele dag ja. Jeg er definitivt ikke en turist i NJ. Og det er deilig. Okei litt turist. Jeg tar mange bilder. Men det gjør jeg forresten hjemme også.

Dagene mine her nede har vært såå fine. Kunne ikke hatt det stort bedre nei. Jeg har sett NJ, blitt kjent med en mange herlige, morsomme og snille mennesker, vært på sykkeltur, spist masse god mat (ikke hjemmelaget!), danset, blitt solbrent på stranden, shoppet, vært i kirken, lært amerikanerne norsk (Vi er alle slappe), fått nytt navn (Renny) osvosv....

Alt er perfekt utenom en ting... Det har allerede gått over en uke! Kan noen være så snill og fryse tiden? Jeg vil gjerne bli her en stund til. i dag er slakkedag. Ut til middag snart. Slik de gjør det her. Ut og spise. eller order in. Vi lager i det minste frokosten her. Jeg fikk gått til innkjøp av nutella som er en ok erstatning for Nugatti. jeg mener, når jeg klarte meg uten nugatti i 5 mnd i Australia, så klarer jeg meg uten i 16 dager her. Har dere forresten smakt den nye nugattien ennå? Den er GOD! Jeg lover!

Her om dagen var vi ute til middag. Vi spiste Hibachi. Japansk sted der de gjør klar maten på kjøkkenet så kommer de ut i restauranten og lager den ferdig der. Det var kjempemorsomt. Kokken var utrolig flink! Han drev og showet og syns det var veldig gøy at jeg aldri hadde vært på hibachi restaurant før.

Han var flink og maten var kjempegod!Sara, Kristina, Barbara (mamma Scott) og meg

Kristina skal faktisk spille på Nobels fredspris konserten! Hun er kjempeflink! 

2 kommentarer

katinkahansen

16.sep.2010 kl.22:55

så ut som du hadde det koselig :)

Henny

17.sep.2010 kl.00:36

Hihi, Nutella. Du er god du :)

Skriv en ny kommentar

hits