.com

Another beautiful morning in Belmar, NJ. The sun is shining and everything is good.  - Life is good!

Det kjennes virkelig som en eeevighet siden jeg og The Basgårds stod på Storekvina og ventet på toget til Stavanger for å fly til Junaiten. Evighet. Og det begynner jo faktisk å bli noen dager siden også. Men det snakkes det ikke om. De neste dagene skal nyyyytes!

Jeg har forresten blitt en .com. Foreløpig innebærer det bare at du kan komme til bloggen min via www.renatesvindland.com og at jeg skal bytte header, så får vi se om det blir noen andre endringer etter hvert.

I helga kjørte vi fra New Jersey, gjennom New York og Connecticut til Massachusetts for å besøke familie i Boston. Det var en fem timers lang kjøretur og for å brekke den opp litt, var vi innom The Basgårds i New York og fikk kjøttkaker i brun saus, mens vi hørte på fredagssendinga til Radio Kvinesdal.


Boston er en fin by!
Vi var på sightseeing, spiste god mat, var i kirken (kjempeflott møte, slik vil jeg ha det hjemme!) og var på epleplukking. Om du noen gang skal til Boston, så for all del ikke gå glipp av Cannolis hos Mikes Paestry! Aldri smakt noe så godt før! En dessert ting, helt nyyyydelig!


Kjempekos med epleplukking, ungene likte det også.
Forresten kan du bare kalle meg Bunny. Mitt nye nick.


Guttene leker

Ut å nyte dagen, hører det er sol i Kvinesdal også i dag.2 kommentarer

marianne - bbbla.blogg.no

21.sep.2010 kl.22:47

du, jeg fant et bilde av en nugatti, så jeg har brukt !:) et bilde

viss det ikke er greit ! gi beskjed! :) så skal jeg fjerne det så fort som mulikt

siljeshobbyrom.blogspot.com

24.sep.2010 kl.23:57

Bli godt å få deg heim ;) Såg du hadde ringt her ein dag, men spelte kamp.. Ringte opp igjen seinare, men du tog an ikje...

See you soon! <3

Skriv en ny kommentar

hits