Mitt 2010

JANUAR

Jeg begynte året med Sjokolade og godteri avtale. Reglene: Ingenting godteri eller sjokolade frem til påske. Chips og brus i helger. Målet var å få vekk 10 Australiakiloer.

*Før og etter bilde fjernet av hensyn til... Ja flere ting*

FEBRUAR

MARS

Beste bestis Gabrielle får barn nr 2, Joakim!!Jeg er stolteste "tante" på jord!!


APRIL

Jeg startet å blogge igjen! Som student med bachelor oppgave hadde jeg lite å gjøre og god tid til blogging. Det ble et blogginnlegg til dagen og jeg satt timesvis foran skjermen... Jeg fikk ny leserrekord da jeg skrev dette
innlegget om gangbroen i Liknes som nå også har blitt sitert i Kvinesdals årsrevy(!)

Så bleket jeg tennene og håret, var på nachspiel med Hellfuck gutta og skrev bachelor så det verket i fingrene...

MAI

Eyafjallajøkull. Var det ikke noe sånt? Og dette nye ordet da. Askefast. Ikke at dette hadde så veldig mye med meg personlig å gjøre, men det hadde jo forsåvidt noe med de fleste å gjøre når det kun var denne skyen alle nyheter handlet om.

Og så var det jo skogbrannene... Og ikke mist bacheloren. Jeg skrev og skrev.

Og så innlevering av bachelor...

Så begynte jeg for alvor å lete etter jobb. Noe jeg hadde begynt på allerede siden Januar og ikke ennå fått innkallelse til et eneste intervju...

JUNI

Jeg er ferdig utdannet sosionom! Fikk igjen bacheloren med en über skuffende C men fornøyd med å legge studenttilværelsen på hylla, hvert fall for en liten stund.

Kommunestreiken. Denne angikk heller ikke meg så veldig bortsett fra at jeg selv måtte jobbe ræva av meg mens jeg så på alle vestkledde kjerringene sitte ute i solsteiken for og liksom klage.

Jeg sier bare waka waka, vuvuzela og ja selvfølgelig VM. Alle fotballspillerne. Og ikke minst musikken. Og de nedsatte prisene på Pontis.Så var jeg en tur i Bergen og besøkte Maria og Renee. Og spiste deilig  mat. Nom.Og shoppet...

Og så skrev jeg dette innlegget om kristendom og fordommer og fikk en svimlende leserrekord og omtale på Kvinesdal.no. Gøy for meg det.

JULI

I juli ble jeg tjuetre. Men feiret ikke dagen. Jeg fikk derimot nok penger til bursdagen så jeg endelig fikk råd til speilrefleks!! Det kom ikke i posten før i August.

Jeg flyttet hjem til pappa.Jeg jobbet på Nico hele sommeren. Med bla disse to herlige frøknene med "kjøttpotta".

Så begynte jeg å henge med amerikaneren. Innimellom jobbtimene. Bensinpenger fløy ut av lommeboka og de gode timene med søvn før en ny og lang dag på jobb uteble også. Men det var verdt det. Så kom dagen jeg sa gråtkvalt good bye på stasjonen og visste ikke noenting om hva som kunne komme til å skje videre.

Men det ble hvert fall ikke noe mer søvn på nettene. Jeg elsker at jeg lever i en tid hvor internettet finnes.

AUGUST

Jeg får speilrefleksen!Mamma gifter seg <3Jeg får tilbud om å jobbe som ped leder i Austerdalen barnehage etter en bloggleser har sett at jeg ble innstilt som nummer tre på et annet jobbintervju. Jeg takket ja. Det gikk heldigvis greit at jeg skulle en tur til USA i september.Jeg ble hekta på picnic.com. Og flanellskjorter.
SEPTEMBER

 Jeg reiser første klasse til NJ for å besøke amerikaneren min <3Foruten hverdagsliv, strandliv og utelivet var vi i et vennepars bryllup i NJ. Og jeg bestemte meg fra den dagen at jeg også vil gifte meg i statene.

Jeg vil tilbake... NÅ!

 Vi var i New York City. Her er utsikt fra The Empire State Building.Sol <3

OKTOBER

I oktober var jeg stort sett bare deprimert. Og satt inne. Hadde sykt masse jobb å ta igjen etter 17 dager ute av landet. Inne. I senga. På jobb. Og ikke minst foran skjermen og kommuniserte via nettet.

Men så kom endelig dagen da jeg avspaserte en time fra jobb for å hente amerikaneren på Sola. Så klarte jeg nesten forårsake massekræsj i rundkjøringa da jeg kjørte pappa sin Audi. Jeg gjemte meg så godt jeg kunne etterpå.

Og så kom frosten. Så tok jeg en haug med bilder.Og jeg kjøper endelig en ny bil. Golfen. Babyen min. Elsker den. Elsker Amerikaneren mer.

NOVEMBER

En uke etter Scott har kommet blir jeg syk. Jeg overlever første uken neddopet på paracet og mye sofasøvn og klarer meg uten doktorbesøk og fravær fra jobb. Og ja jeg er muligens litt "mann" når jeg er syk. I det mener jeg at menn er veeeldig syke når de er det. Og jeg virkelig hater feber! Men nok er nok og jeg må ned å se til turnuslegen for en sjekk og blodprøve og begynner på første runde med penicillin. Så begynner jeg på andre. Og en uke etter den er ferdig begynner jeg på den tredje. Er muligens i desember nå, men det får gå. Og jeg hater sprøyter. Men jeg elsker Scott.


foto: Solfrid S. Økland

Scott og jeg feiret Thanksgiving sammen. Lagte kalkun med deilig stuffing og så på thanksgiving paraden i New York.

DESEMBER

Jeg spiser endelig sjokolade igjen etter ELLEVE måneder uten!!

Mamma til Scott kommer på besøk! Vi dro bla. til Oslo for å se Nobel Fredspris konserten hvor Kristina Train sang sammen med Herbie Hancock og India Arie.Denne Oscar De La Renta kjolen som Kristina har på seg kostet ca 12 000 $.
Og den tok jeg på haha, årets høydepunkt. At jeg ikke maste meg til å prøve den på...

Ellers julekos julekos... Shopping av julegaver,. julekos på jobb og julekos med venner. Baking, musikk og filmer. Elsker jul. Julemiddager, jule-tv og julaften! Julegaver, kjempefornøyd! Fikk bla kameralinse og verdens fineste Tiffany & co armbånd <3 Lekt i snøen, gått på ski. Så bestilte jeg tur til Roma så Januar ikke skal bli fullt så kald. Er litt lei kulden nå. Klar for sommer allerede jeg. Og klar for 2011. Er spent på hva neste år måtte bringe. Hvem vet. Plutselig flytter jeg over dammen  =)

Godt nyttår alle sammen!!!

2 kommentarer

tante Anita

02.jan.2011 kl.01:03

Så utrolig nydelig skrevet!

Jeg ønsker deg det aller beste for 2011. Måtte alle drømmer og ønsker gå i oppfyllelse!!

tusen millioner klemmer fra tante Anita

Gabrielle

02.jan.2011 kl.19:49

Så herlig oppsummering av 2010! Er glad du er min venn!!!

Skriv en ny kommentar

hits